Голямото сърце на Стара Загора



ГОЛЯМОТО СЪРЦЕ НА СТАРА ЗАГОРА
Здравей, Стара Загора, в нашия град стартира нова кампания за събиране на капачки. Тя е организирана от мен, и целта й е да се събират капачки от бутилки, с парите, от които ще бъдат закупени кувьози за недоносените бебета в нашия град. 
В много градове се правят такива кампании, но се купуват кувьози и други важни неща за болниците в тези градове. Крайно време е ние старозагорци да си имаме наша кампания и с парите от капачките, събрани в Стара Загора да се направи нещо в помощ на нашите деца. Стара Загора показа, че може да бъде единна преди седмица, когато се събрахме над 200 човека, на бдението, което организирах, за убитата журналистка Виктория. Тогава целият град показа, че можем да бъдем едно. Да задгърбим различията си и противоречията си, и всички заедно подкрепени в нашето обединение от църквата да покажем, че можем да бъдем сплотени. Сега съм сигурен, че пак заедно ще успеем да съберем тонове капачки и да направим нещо добро.
Пунктът за събиране на пластмасови капачки във формата на голямо метално сърце е поставен днес в градинката на Пингвините.
В Голямото сърце ще се събират всякакви пластмасови капачки – от вода, безалкохолно, козметика, паста за зъби, перилни и почистващи препарати, дори пластмасовата среда на шоколадовите яйца. 
Много хора знам, които събират капачки. Чул съм и за пунктове, в които също събират, както и различни фирми и учреждения. Те обаче, както казах по-горе ги предават към други кампании в други градове. Говорих с директора на УМБАЛ „Проф. Ст. Киркович“, Йовчо Йовчев и той беше, крайно радостен, че ще има и в нашия град такава кампания, и ще получат нови кувьози, имайки предвид недоброто състояние на болницата. 
Скъпи съграждани, хайде да покажем за пореден път, че можем да бъдем единни и добри в такива каузи. Носете вашите капачки в „Голямото сърце на Стара Загора“. 
ЗАЕДНО МОЖЕМ!